Hver dag går det 150 000 måltider med laks ut fra slakteriet vårt i Salangen.
Vi er stolte over å være en viktig matprodusent i samfunnet. Vi produserer fisk som er dokumentert trygg og sunn å spise. Vi produserer også maten som alle må spise mer av i framtida. Fisk og sjømat inneholder en rekke næringsstoffer som vi trenger, og konsum av laks og sjømat generelt er en del av både nasjonale og globale ernæringsråd.
Selv i sjømatnasjonen Norge må sjømatkonsumet opp. I dag spiser vi nesten dobbelt så mye kjøtt som fisk, og barn og unge er de som spiser minst sjømat av alle.
Vi må produsere mer mat fra havet og det er et sterkt globalt fokus på at havbruk i alle former får en avgjørende betydning for å forsyne verdens befolkning med nok mat. På verdensbasis er det mangel på sjømat, også sett i et folkehelseperspektiv. Havbruk er også en effektiv og relativt klimavennlig måte å drive matproduksjon på.